1/25/2012

Cannelloni




Opskrift:                3 personer

500 g.okse hakket kød
en håndfuld frisk basilikum
1-2spsk.red hot chili flager
2 løg
6-8 friske svampe
3 fed hvidløg
1  flåede tomater på dåse
2 okse terninger
ca.2 spsk.fennikel frø ( seeds)
1 dl.vand
1 spsk.honning
sort peber og salt.
Morney sauce.

Hak løg,hvidløg  og svampene Meget fint - kom det i en stegepande ,/lidt oliven olie og steg det let.
Kom derefter kødet i og bland alle de andre  ingredienserne i . Efter lidt tid,  puttes flåede tomater i, og lad det hele simre i ca.10 min.

Kog cannelloni rørene i letsaltet vand m/lidt olie i. - 5-8 min.

I mellemtiden har du lavet en Morney sauce og osse lidt extra pastasauce - brug osse flåede tomater i den,hvidløg,fennikel, basilikum,oregano og evt. 1 okse terning.  Smag den til og brug lidt maizena jævner, så den ikke bliver alt for tynd.   Morney sauce er nem at lave.  - opbagt hvid sauce m/muskat,fløde,mælk,salt og hvid peber og ost til sidst.

Fyld cannelloni rørene med kød blandingen, men lidt varsomt, så de ikke går i stykker.
Smør et ovnfast fad med lidt fedtstof. Put rørene deri, lidt ost over dem, lidt pastasauce, morney sauce og til sidst drysser du med gratinerings ost igen.  Ind i ovnen i 30 minutter.

Server retten med en god salat til.

No comments:

Post a Comment