Opskrift: 3 personer
500 g.okse hakket kød
en håndfuld frisk basilikum
1-2spsk.red hot chili flager
2 løg
6-8 friske svampe
3 fed hvidløg
1 flåede tomater på dåse
2 okse terninger
ca.2 spsk.fennikel frø ( seeds)
1 dl.vand
1 spsk.honning
sort peber og salt.
Morney sauce.
Hak løg,hvidløg og svampene Meget fint - kom det i en stegepande ,/lidt oliven olie og steg det let.
Kom derefter kødet i og bland alle de andre ingredienserne i . Efter lidt tid, puttes flåede tomater i, og lad det hele simre i ca.10 min.
Kog cannelloni rørene i letsaltet vand m/lidt olie i. - 5-8 min.
I mellemtiden har du lavet en Morney sauce og osse lidt extra pastasauce - brug osse flåede tomater i den,hvidløg,fennikel, basilikum,oregano og evt. 1 okse terning. Smag den til og brug lidt maizena jævner, så den ikke bliver alt for tynd. Morney sauce er nem at lave. - opbagt hvid sauce m/muskat,fløde,mælk,salt og hvid peber og ost til sidst.
Fyld cannelloni rørene med kød blandingen, men lidt varsomt, så de ikke går i stykker.
Smør et ovnfast fad med lidt fedtstof. Put rørene deri, lidt ost over dem, lidt pastasauce, morney sauce og til sidst drysser du med gratinerings ost igen. Ind i ovnen i 30 minutter.
Server retten med en god salat til.
No comments:
Post a Comment