Det her er lige noget for marcipan lovers:)
Opskrift: ca.15 stk.
300 g.Odense Marcipan
300 g. Nougat
200 g. Overtrækschokolade
Fremgangsmåde:
Marcipanen rulles ud. 200 g. nougat trylles ud som en tynd lang pølse, og den lægges i midten på marcipanen. I ruller den så sammen og skærer
ud i små aflange stykker, og formes som små mini brød.
Jeg puttede dem lige på køl, imens jeg var i færd med at smelte chokoladen i vandbad.
I drypper dem så i chokoladen, så det fuldstændig dækker de små `brød`.
Lad dem køle lidt af, før i pynter dem med nougaten ( sprøjtepose)
Ja og så gemmer jeg dem bare på et lidt koldt sted indtil de skal spises.
Og i det her tilfælde skal de serveres i morgen - men tager dem med til min søde svigermors julegløgg fest - samt 2 Ostekager :)
No comments:
Post a Comment