En vidunderlig dag og meget produktiv.
Og jaaaa jeg er kommet i julestemning ;0)
Lavede mine cupcakes og syntes det var ret tidskrævende, meeen det var det værd, for det er både sjovt, smager godt og ser godt ud på et fad :0)
Appelsin Snaps :
1 hel appelsin
1 kanel stang
3-4 spsk.sukker
Vodka
skær en hel appelsin i lidt tynde skiver og put dem i flasken. Så kanelstangen og sukkeret.
Hæld vodkaen i en lille tragt oveni den flaske du bruger , det skal dække frugten - akkurat som vist her på billedet.
Din snaps skal trække i 2-3 uger og måske lidt længere, men efter ca. 2 uger, tager du frugten ud af det og lad det trække måske en uge mere. - Meget vigtigt at smage på det efter den tid, for at se om den mangler mere sukker eller noget andet..- har altid min snaps inde i køleskabet, men smager bedst iskold :0)
Vindrue/Tranebær snaps:
ca.halv bakke friske vindruer ( ikke de grønne)
40 g eller mere tranebær ( jeg brugte tørrede denne gang)
1/2 dl.økologisk tranebærjuice.
1 spsk.sukker
Vodka
Det er den samme fremgangsmåde for den her snaps, som med appelsin snapsen. Jeg brugte 1 flaske mildt polsk vodka. De fleste bruger nok brøndrum snaps, men uha jeg hader virkelig smagen af den.
i smager jeres snaps til indimellem - hvis i synes den er for stærk eller bitter, da putter i lidt mere sukker i osv.
Har givet mine snaps i gaver og det blev varmt modtaget ;0)
No comments:
Post a Comment