11/11/2011

Snaps og Cupcakes.




En vidunderlig dag og meget produktiv.

Og jaaaa jeg er kommet i julestemning ;0)


Lavede mine cupcakes og syntes det var ret tidskrævende, meeen det var det værd, for det er både sjovt, smager godt og ser godt ud på et fad :0)

Så skulle jeg s`følig lave min snaps - lavede både appelsin og vindrue/tranebær snaps.

Appelsin Snaps :

1 hel appelsin
1 kanel stang
3-4 spsk.sukker
Vodka
skær en hel appelsin i lidt tynde skiver og put dem i flasken.  Så kanelstangen og sukkeret.
Hæld vodkaen i en lille tragt oveni den flaske du bruger , det skal dække frugten - akkurat som vist her på billedet.

Din snaps skal trække i 2-3 uger og måske lidt længere, men efter ca. 2 uger,  tager du frugten ud af det og lad det trække måske en uge mere. - Meget vigtigt at smage på det efter den tid, for at se om den mangler mere sukker eller noget andet..- har altid min snaps inde i køleskabet, men smager bedst iskold :0)

Vindrue/Tranebær snaps:

ca.halv bakke friske vindruer ( ikke de grønne)                                         
40 g eller mere tranebær ( jeg brugte tørrede denne gang)
1/2 dl.økologisk tranebærjuice.
1 spsk.sukker
 Vodka
 Det er den samme fremgangsmåde for den her snaps, som med appelsin snapsen. Jeg brugte 1 flaske mildt polsk vodka. De fleste bruger nok brøndrum snaps, men uha jeg hader virkelig smagen af den.
 i smager jeres snaps til indimellem - hvis i synes den er for stærk eller bitter, da putter i lidt mere sukker i osv.

Har givet mine snaps i gaver og det blev varmt modtaget ;0)

No comments:

Post a Comment