En skøn pasta ret m/hvidløgsbrød til.
Til 4 personer.
4. dl. fløde
1/2-1. dl. god kraftfuld hvidvin- den må Ikke være sur, men gerne lidt sød.
1.dl.frisk basilikum ( hakket fint)
1.spsk.tørret basilikum
1/2 dl..svine bouillion
5-6 hele hvidløg
1.spsk.akacie honning.
1 brev bacon - 1.5 dl. cirka
500 g Fusilli Pasta.
Fremgangsmåde:
Skær bacon i små terninger og steg det på panden indtil det bliver sprødt. Hvidløg kommes først i, når baconet er næsten stegt færdigt. MEN ikke brug det hele på panden - gem 1-2 til selve saucen..
I mellemtiden har du kogt vand til dit pasta, og din sauce med alle de ingredienser simrer for lav varme.
Den skal bare smages til - indtil perfektion:) og maizena stivelse ( halv dl.maizena,rørt ud i koldt vand først) for at gøre din sauce lidt mere tyk i det.
Din pasta sauce blandes så godt sammen m/pastaen i den store tykbundede gryde du har.
Og put lidt ost i saucen til allersidst - ca. halv dl.
Pynt retten med lidt frisk basilikum blade og tørret oregano osse.
Tag flutes, lav hvidløgs smør, smør det på dem og ind i ovnen i 5-8 min.
No comments:
Post a Comment