Det bedste resultat for en meget mør oksegrydesteg, er at bruge en lergryde, saltdej, eller pakke den ind i folie, men denne gang valgte jeg at bruge min dejlige lergryde.
Det du skal bruge er:
ca.400 g.friske svampe
2 rødløg
1-2 kviste rosmarin
2 gulerødder
1 dl.rødvin
2.5 dl.vand
1-2 okse terninge.
Put det hele i lergryden og kødet til sidst, når du har stegt det på alle sider først.
Lad det ind i ovnen v/170 g i ca. 2.5 time.
Som tilbehør havde jeg grønne bønner stegt på panden m/ småt skåret bacon, løg og mejram krydderi.
Kartofler m/hvidløg og oliven olie inde i ovnen.
Sovsen lavede jeg med at bruge den meget gode saft fra kødet og grøntsagerne i gryden , fløde, ribs gelé og 1.5 okse boullion terning. Og til sidst maizene jævner . Sådan en sauce slår aldrig fejl :)
Det du skal bruge er:
ca.400 g.friske svampe
2 rødløg
1-2 kviste rosmarin
2 gulerødder
1 dl.rødvin
2.5 dl.vand
1-2 okse terninge.
Put det hele i lergryden og kødet til sidst, når du har stegt det på alle sider først.
Lad det ind i ovnen v/170 g i ca. 2.5 time.
Som tilbehør havde jeg grønne bønner stegt på panden m/ småt skåret bacon, løg og mejram krydderi.
Kartofler m/hvidløg og oliven olie inde i ovnen.
Sovsen lavede jeg med at bruge den meget gode saft fra kødet og grøntsagerne i gryden , fløde, ribs gelé og 1.5 okse boullion terning. Og til sidst maizene jævner . Sådan en sauce slår aldrig fejl :)
No comments:
Post a Comment