6/01/2012

Marcipan Guf Kage.

Mig og min mand fejrede vores bryllupsdag for nogle dage siden, så i den anledning, ville jeg bage noget rigtigt sødt for min dejlige mand, og det blev så til disse lille kager :)

Jeg bagte en hel kage og skar den så ud - som vist her nederst på billedet, Men det er s`følig osse muligt, ikke skære den ud, men beholde kagen i et helt stykke..


Opskrift:

  2 æg
  100 g sukker
   35 g hvedemel
   35 g kartoffelmel eller majs stivelse
   1 tsk. bagepulver
   1 tsk.vanilje extract
   1 tsk.rød frugtfarve

Pisk  æggene og sukker godt sammen - indtil det bliver luftigt.
 Kom så  hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i.

Smør din springform ( 24 cm) godt indvendig og kom dejen deri.





Bages i ca. 15 min. v/180.

 Fyld:

1. dåse Pærer
Philadelphia flødeost
jordbær syltetøj
flormelis
piske fløde
Odense marcipan.

Fremgangsmåde:

 Rør 180 g philadelphia flødeost sammen med ca.1 dl. af flormelis.
Put derefter 3-4 dl. af pisket fløde i blandingen og rør varsomt sammen.


Da kagen er kølet helt af, skær den ud ( optional) .  Smør bundene med jordbær eller hindbær syltetøj  (tyndt lag)
Halver nogle  pærer ( fra en dåse) og put dem på kagen,
smør derefter flødeosteblandingen på.

Til sidst kommer i marcipan over og pynter den med de
ting i selv vil. :)







Meget blød og god kage/kager.


No comments:

Post a Comment