Uha - hvad skal jeg sige om denne her ret, andet end Mmmmmm YUMMY ;)
Opskrift:
1.pose frosne små kyllingelår
1.5 sitron
2-3 friske timian grene
2 fed hvidløg
salt
peber
oliven olie
2 spsk.honning
1 dl.vand
ca. 1/2 - 1 dl. aceto balsamico
Skær brusken af kyllingelårene - i enderne..
Gnid dem med salt og peber.
Put oliven olie på panden og smid kødet derpå - samt det hakkede hvidløg og timian.
Da lårene har fået en flot gylden farve, putter du alle de andre ingredienser i.
Sitronen skærer du i ringe og de skal ovenpå kødet - som vist her på billedet.
Det her skal bare (v/lav varme) simre i 20 - 25 min.
Det blev til vindunderlig sød/syrlig smag af saucen som det kogte i :)
Tilbehør:
Salat m/ristede pinjekerner, babykorn og revet Grangusto Ost.
Og saucen som det kogte i, havde jeg ved siden af - men da kan hver og en bestemme hvor meget sauce de selv vil have - eller bare have det som dipping sauce for kylling lårene :)
Bon Appetit :)
No comments:
Post a Comment