Opskrift:
1 lille bund som du skærer midt igennem, så du har 2 bunde. Opskriften til den, er her på min blog og står under Bryllupskage 4/08/2012
Det du skal bruge er:
1.l.flødeskum
jordbær syltetøj
200 g lyst chokolade ( ikke hvidt)
ca. 10 friske jordbær
1 dl.kokosmel
2 spsk.philadelphia flødeost
1-2 spsk. sukker
Fremgangsmåde:
Start med at smøre jordbær syltetøj på dine 2 bunde ( tyndt lag)
Pisk fløden med den lille portion flødeost, så det bliver helt stift. Put 1 spsk.sukker og ca. 1/2 dl.af groft hakket lyst chokolade i flødeblandingen. Og kokosmelet i til sidst.
Smør det på begge bunde, og luk kagen-som en sandwich.
Smelt ca.100-150 g chokolade m/lille smule palmin i en gryde, eller bare mikrobølgeovnen
Smør det på toppen af kagen, så det vil dække den fuldstændig.
Drys lidt kokosmel over.
Til sidst tager du dine jordbær, skærer dem halvt over og putter dem med et lille mellemrum i siderne af kagen - som vist her.
Og så er det bare om at pynte kagen med flødeskum og jordbær:)
Velbekomme :)
En ægte guf kage :) |
No comments:
Post a Comment