3/07/2012

Kokoskage m/Cream Cheese







En absolut Guddommelig God kage!  4-6 pers.



Jeg skal holde min lille bryllupsfest  og 40 års fødselsdag og min datter bliver 18 den samme dag som mig - om 1 måneds tid, så jeg blev inspireret at lave min kage lidt bryllupsagtig og romantisk :)

Opskrift:

110 g kokosmælk
1.5 tsk.natron

110 g ægte smør
200 g strøsukker/rørsukker

3 æg
1.5 tsk.vanilje extract
35 g kokosmel
1 tsk.bagepulver
112 g hvedemel

Fremgangsmåde:

Start med at putte kokosmælken i en skål og opløs natron deri - sæt til side.

Pisk sukker og smør , indtil det bliver let og luftigt. Kom så æggene i ,
et ad gangen og så resten af ingredienserne.

Smør 2 runde forme ( 23 cm.) og put dejen i de 2 forme.  ( jeg brugte springforme)
Ind i ovnen i ca.30-33 min. på 170 g

Efter de er færdige tages kagerne ud og køles helt af.

Opskrift på cream cheese frosting/Icing:

115-120 g Philadelphia flødeost 
50 g ægte smør
1 tsk.vanilje extract
145-150 g flormelis
2 spsk.fløde                       Pisk det hele meget godt sammen og stil i køleskabet, indtil du skal bruge cremen.


PYNT:

ca. 1-2 dl. af lidt fint hakkede valnødder
Guld perler ( Dr.Oetker)
Cream cheese frosting/Icing
Hindbær marmelade eller pure ( ingen sten i det,så jeg siede marmeladen)
Mini kinder egg

Fremgangsmåde:

Smør dine 2 kagebunde med et tyndt lag af hindbær marmelade.
Så et godt lag af din frosting blanding.
Put kagerne sammen og smør godt ovenpå og osse i siderne med din frosting.

Put alle de små guldperler ovenpå - hele vejen rundt - eller som vist på billederne her.
Kom dine hakkede valnødder på alle siderne.
Drys meget godt med kokosmel på toppen og put et stk.mini kinder egg der - lidt perler omkring ægget.

Og det var faktist det :) :)


No comments:

Post a Comment