Mig og min datter forbereder min mands fødselsdagsfest i morgen aften, så vi ville lige lave noget GUF hindbær flødeboller osse til desserten og her kommer opskriften til det : den her opskrift giver ca.20 stk.
250 g. Odense Marcipan
150 g.sukker
3 past.æggehvider
100 g.frosne hindbær
1/2 dl.vand
overtræks chokolade. ca.150 g
Alyssa min datter, nyder det her; |
Fremgangsmåde:
Start med at forme marcipanen til en rulle og skær den i 20 skiver ( de skal bruges som bunde.) Put dem i ovnen på bagepapir i 7 min.på 180 g.
I mellemtiden tager du en stor skål, og putter dine æggehvider deri. Pisk dem let stive.
Tag så en lille gryde og kog vand og sukker deri. i nogle minutter, eller indtil den er gylden i kanten. Den her sukkerlagen skal langsomt i skålen med æggehviderne. Pisk i 12-15 min. men det er MEGET vigtigt at det er helt stift!
Put dine frosne hindbær i en lille gryde og lad dem koge lidt der - 10 min. ca. lad det køle af og derefter bland det forsigtigt i skålen med guffen.
Da dette er færdigt, tager du en sprøjtepose, (jeg brugte min kagesprøjte) og sprøjter cremen på de små marcipan bunde. Ind i ovnen med dem på bagepapir i ca. 6-7 min.
I mellemtiden har du smeltet chokoladen og da dine kager er kølet helt af, dækker du dem med chokoladen og pynter med det du vil - vi brugte krymmel. og VOILA du har Guf, som smager himmelskt godt ;)
No comments:
Post a Comment