En dejlig frokost vi havde i dag.
Nogle skiver af ribbensteg
æggeblomme på bund af sprødstegt brød
agurk/melon kugler og piri piri i en agurk båd.
Strimler af høvlet peberrod ovenpå agurk båden.
En fin måde at udnytte din ribbensteg fra aftenen før.
Valgte at have dressingen v/siden af ( ses ikke her)
Men lavede en græsk yoghurt dressing bestående af friske krydder urter.
Og det var så det i dag :0)
Nogle skiver af ribbensteg
æggeblomme på bund af sprødstegt brød
agurk/melon kugler og piri piri i en agurk båd.
Strimler af høvlet peberrod ovenpå agurk båden.
En fin måde at udnytte din ribbensteg fra aftenen før.
Valgte at have dressingen v/siden af ( ses ikke her)
Men lavede en græsk yoghurt dressing bestående af friske krydder urter.
Og det var så det i dag :0)
No comments:
Post a Comment