Bøfferne hviler på kartoffelmosen og lidt salat ovenpå kødet. |
Broccoli salat |
1.kg. hakket oksekød
1-2 løg.
lidt salvie eller timian krydderi ( friske)
1.5 dl.rasp
1 æg
peber
salt
Fremgangsmåde:
bland alt sammen med kødet i en stor skål og lad det vente i 1-2 time, før du begynder at stege - men da trænger smagen af krydderierne bedre ind i det hakkede kød og det samme m/løgene.
Form dem som vist på billedet nederst på siden her.
Brun dem på begge sider og tag dem så af panden og læg dem til side.
Svampe saucen:
1.pk.svampe
1.stor rødløg
1.dl.rødvin
3.dl.okse boullion
1.dl.vand
Fremgangsmåde:
Skær svampene lidt groft - smid dem på panden m/ løget og put kødet tilbage på panden og lad det hele simre m/låg i ca.20 min. Du får den fine smag af kødet osse i din sovs på panden - det eneste du skal gøre er at putte lidt maizena jævner i og bare smage den til :0)
Kartoffelmos passer perfekt til denne ret..
Broccoli Salat:
Broccoli bundt.
1.rødløg
2-3spsk.halve valnødder
10-15 rosiner
1/2 dl.bacon
Dressingen til broccoli salaten:
2.dl.græsk yoghurt
1 spsk.akacie honning
1 spsk.balsamico eddike
Fremgangsmåde:
Tag en gryde og lad vandet komme op til kogepunktet før du smider broccolien deri - det skal KUN blancheres i ca.2 min.
Put grøntsagerne i iskoldt vand ( så den bevarer sin smukker grønne farve.
I mellemtiden har du osse stegt småt skåret bacon. Bland det hele i en skål og kom dressingen deri.- røres godt sammen.
Det skal hvile i 1-2 timer i køleskabet før du skal bruge salaten.
No comments:
Post a Comment