Denne opskrift er til 4 pers.
950. g hakket svinekød
1.æg
5-6 spsk.frisk persille
2.løg
4-5 spsk.mel
2.5 dl.mælk
ca. 2 spsk.sort peber
1.spsk.salt
Fremgangsmåde:
Skær/hak løget meget fint..
Kødet røres så m/æg,løg og resten af krydderierne, melet kommer i og så mælken til sidst.
Bland farsen godt sammen og lad det hvile i køleskabet i nogle timer, da kan krydderierne trænge godt ind i kødet.
Frikadellerne formes med en spiseske og lægges på den varme pande.
Jeg steger dem i ca.10 min. derefter putter jeg lidt vand i panden,
1. okse boullion og sætter låg på. Simrer i 8-10 min.
Tag frikadellerne og læg dem til side. Lav en sauce ud af saften på panden og det er det :0)
Som tilbehør havde jeg kartofler og haricots verts, som jeg sauterede på panden m/lidt frisk chili.
Velbekomme :0)
No comments:
Post a Comment