Det var en af vores nytårsaften. vi havde valgt at ha`lidt international blandet. Det blev så spansk Serrano skinke, løgringe, kæmpe tiger rejer sauterede i hvidløg og smør, islansk haj (
rådden haj (hákarl). Man tager en haj og graver den ned i tre måneder til den er `klar`) drikker altid brennivín til hajen. Tørret hval, isl.tørfisk, ræst kød ( Ræst kjøt,fårekød, der er semi tørret i 2-3 måneder.) og skerpukjøt (fårekød, tørret i ca. 7 måneder) isl. rugbrød, isl. røget lammekød og masser af brød og dressinger med. S`følig havde vi osse islandskt Brennivín med ;)
|
Ræst kjøt.Det havde jeg inde i ovnen i ca.1 time. |
|
Ræst kjøt-før det kommer ind i ovnen. Det dufter ikke godt, når man steger det, men hold dog op hvor det smager godt. MEN en skal nok vænne sig til smagen-folk enten hader eller elsker det. |
|
tørret fisk, skerpukjøt, tørret hval. |
No comments:
Post a Comment