En skotsk middag - sådan som skotterne laver det:)
4-5 personer.
Braiseret lam i rødvin/svampe/løg og hvidløg sovs.
6 stk. Lam ( mørbrad)
1 spsk. hvidløgs paste ( kan osse være 3-4 fed hvidløg)
1. løg
2 kviste rosmarin
500 g.friske svampe
1.5 spsk. tomat paste
halv flaske rødvin.
1 dl.vand
1.5 dl.tranebær juice.
maizena jævner - til allersidst
Kødet brunes på alle sider.
svampene skæres i skiver og puttes på panden
med løg og hvidløg.
Det hele blandes så sammen og simres under låg i 2-2.5 time.
Som tilbehør havde jeg hvidløgs ovnbagte kartofler og Hvidkål m/ Bacon og Løg:
1 pakke bacon i terninger
1 stor løg
1 kål
peber
smør/olivenolje
Kål, bacon og løg svitses i en gryde indtil det er blevet mørt. ( salt og peber)
En lidt anderledes måde at lave det på og jeg må sige at det smagte meget godt, vil helt sikker lave det igen:)
No comments:
Post a Comment