En dejlig lille dessert når en ikke gider at lave en stor cheese kage , men kun 1 mini portion.
Opskrift:
Bund:
3-4 chokolade digestive kiks
10-15 g ægte smør
1.5 tsk.kanel
1.5-2 spsk.honning
Fyld:
100 g Mascarpone ost
2 spsk.flormelis
1 vaniljestang ( kornene fra den)
1 tsk.sitron saft
1 spsk.hindbær marmelade
Knus kiksen og smelt honning og smør - bland det hele godt sammen.
Kom det i en lille metal ring ( madring) put det ind i køleskabet, imens du laver dit fyld.
Rør mascarpone osten og flormelis med en electric pisk. Kom sitron saft og hindbærmarmeladen i til sidst.
Kom det ovenpå kiksbunden i den lille madring. Og ind i køleskabet i nogle timer.
Jeg pyntede med friske jordbær, lidt pisket fløde i siderne, krymmel perler og lidt chokoladede/hindbær sovs
ovenpå jordbærene.
No comments:
Post a Comment